Rólunk
Az Office Line 15 éve a hazai irodabútor-piac meghatározó szereplője. 100%-ban magyar tulajdonú vállalatunk közepes és nagyméretű irodák, irodaházak belsőépítészeti tervezésével, valamint berendezésével foglalkozik.

Ügyfeleink maximális kényelme és professzionális kiszolgálása érdekében mindent egy kézből kínálunk: teljes körű szolgáltatásunk a tervezéstől a költöztetésen át egészen a kulcsrakész átadásig terjed. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkező, megbízható és kreatív szakembereink az igények alapos feltárása után minden ügyfelünk számára egyedi ajánlatot készítenek, illetve testre szabott koncepciót alkotnak.

A hazai irodabútor-paletta legszélesebb kínálata érhető el nálunk: partnereink között megtalálható számos vezető európai irodabútorgyár, köztük az olasz LAS Mobili S. r. l. és a Quadrifoglio S. p. A., valamint az MDD, az Uffix, az Interstuhl és a Sinetica. Emellett az Office Line a kizárólagos magyarországi forgalmazója a világ egyik legnagyobb irodabútor-tervező és -gyártó vállalatának, a Teknionnak.

Csúcsminőségű irodabútoraink a kor elvárásainak, az aktuális nemzetközi trendeknek, illetve az EU minőségi és biztonsági előírásainak minden szempontból megfelelnek. Mindemellett az egészségmegőrzés és ergonómia tekintetében is élen járnak. Termékeinkre minden esetben 3-10 év garanciát vállalunk.